Breadcrubs

Despre noi

Experiența noastră de 20 de ani, mașinile de înaltă tehnologie și angajații noștri pregătiți excelent garantează realizarea cu succes și la timp a proiectului dumneavoastra, întotdeauna în conformitate cu așteptările clienților.

Istoricul firmei

Experiența sa extinsă pe piața internă și internațională, echipa sa abilă, experimentată și eficientă și utilizarea materialelor de înaltă calitate, au facut din SC Builder Bee SRL una dintre cele mai fiabile și eficiente companii din domeniul său.

În efortul său de a depăși limitele și limitările pieței interne, compania și-a extins activitățile în Europa, unde a implementat proiecte majore pentru investitorii străini.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim un serviciu profesionist, sigur și o abordare sinceră a fiecărui proiect pe care îl întreprindem. Suntem o companie în creștere axată pe prioritizarea calității serviciilor noastre, fără a face niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța sau profesionalismul. Suntem deciși să oferim cel mai bun serviciu pentru clienți în domeniul nostru de activitate și ne facem mereu timp pentru a explica procesele tehnologice și a comunica cu clientul nostru la fiecare pas al unui proiect.

Viziune

Lucrând ca antreprenor general pentru proprietarii de afaceri locali, naționali și internaționali, suntem specializați în construcții noi de clădiri, renovări interioare și exterioare, extinderi de clădiri și întreținere a instalațiilor pe trei segmente de piață principale: comercială, industrială și instituțională.